Розділи економіки

Організація оплати праці на підприємстві (на матеріалах ТОВ Олімп)

Організація праці - це спосіб поєднання безпосередніх виробників із засобами виробництва з метою створення сприятливих умов для одержання високих кінцевих соціально-економічних результатів. Організація праці є об’єктивною необхідністю і невід’ємною складовою трудової діяльності людини. Вона має сприяти вдосконаленню всіх процесів праці, виробничих структур для досягнення найвищої ефективності суспільного виробництва.

Необхідність в аналізі господарської діяльності зумовлена практичними потребами людей у кваліфікованому і ефективному управлінні розвитком суб’єктів господарювання. Будь-яке управління починається з оцінки стану і динаміки розвитку того чи іншого процесу. На підставі такого аналізу можна обґрунтувати, а від так і прийняти певне управлінське рішення.

Метою даного аналізу є вивчення результатів діяльності ТОВ «Олімп», зокрема його трудового колективу, визначення впливу факторів на показники його роботи для виявлення в подальшому недоліків і резервів, а також розробка заходів, спрямованих на відновлення і збільшення обсягів виробництва і реалізації, підвищення ефективності його діяльності.

Завдання роботи: проаналізувати стан підприємства, його місцезнаходження, забезпеченість підприємства ресурсами та ефективність їх використання, спрогнозувати розвиток подій, явищ і вибрати найкращий варіант стосовно подальшої його діяльності. При цьому ми будемо спиратись на попередні роки діяльності і аналізувати зміни. Для ефективного виконання роботи використаємо літературні джерела, які присвячені питанням вивчення ефективності виробництва продукції рослинництва та рентабельності сільського господарства в цілому.

    Подібні статті по економіці

    Особливості процесу первісного нагромадження капіталу та економічні ідеї меркантилізму (XVI-XVII ст.)
    XVII-XVIII століття займають особливе місце в історії Нового часу. Це був повний протиріч, боротьби і нових теорій перехідний період, який завершив історію європейського феодалізму і поклав початок періоду перемоги і затвердження капіт ...

    Регіональна інвестиційна програма як форма державного управління інвестиційною діяльністю у регіоні
    Інвестиційна діяльність відіграє важливу роль у регіональному розвитку продуктивних сил. Вихід української економіки з кризи пов'язаний передусім з відтворенням інвестиційного процесу. Державне регулювання інвестиційного процесу спря ...

    Якісна економічна теорія на сайті www.uaeconomic.com : © 2024 рік.