Розділи економіки

Проект покращення роботи підприємства

У проектному аналізі під проектом розуміється одноразовий комплекс взаємопов'язаних заходів, спрямований на досягнення чітко визначеної мети при встановленому матеріальному (ресурсному) забезпеченні протягом заданого періоду часу.

Мета проекту - це бажаний та доведений результат, досягнутий у межах певного строку при заданих умовах реалізації проекту. Визначення мети проекту передбачає постановку задач, що вимагають:

· визначити результати діяльності на певний строк;

· дати цим результатам кількісну оцінку;

· довести, що ці результати можуть бути досягнуті;

· визначити умови, за яких ці результати можуть бути досягнуті.

В даній курсовій роботі був розроблений проект розширення надання послуг, а саме створення Центру обслуговування споживачів ЖФ ВАТ "Укртелеком" для отримання додаткових прибутків та маючи соціальну мету, а саме розширити доступ до деяких послуг та введення в дію нових, які, як вважається, будуть мати попит на ринку.

Буде проведений маркетинговий, технічний, екологічний, інституційний, соціальний, фінансовий, економічний аналіз та оцінка ризиків проекту. Буде розглянуто наскільки даний проект буде прибутковий та ефективний для підприємства, як він вплине на соціальну та економічну сферу, наскільки будуть популярними послуги та що для цього необхідно зробити.

    Подібні статті по економіці

    Переоснащення процесу пакування продукції з використанням інноваційних технологій
    Актуальність обраної теми в умовах динамічного розвитку науки і техніки полягає в тому, що все більше підприємств постають перед проблемою морального старіння власних основних фондів та необхідністю їх заміни новітнім обладнанням. Тако ...

    Поняття, типи і структура економічних систем
    Тема даної курсової роботи "Поняття, типи і структура економічних систем". Для того, аби розкрити в повній мірі обраний напрямок, необхідно зрозуміти в чому полягає сутність економічної системи. Аби дати відповідь на дане за ...

    Якісна економічна теорія на сайті www.uaeconomic.com : © 2024 рік.